Sidan om familjen Sidan om huset och trädgården Sidan om pelargonerna Länksidan Tillabaka till första sidan Conny's sida Lotta's sida Andrea's sida Jon's sida Släktsidan

 

 

Lotta

36 år har man hunnit bli. Tiden går fort. Tur man inte känner sig så gammal...

Vem är jag då. Tja, mamma till två underbara tokiga ungar. Andrea är 8 år och Jon fyller snart 5 år!
Sambon och tillika pappa till dom små tokingarna är Conny.
Du kan läsa mer om dom på deras respektive sida, se menyn till vänster.

Jag jobbar heltid som specifikations administratör och trivs alldeles utmärkt med det. På fritiden blir det mycket jobbande hemma med att se till att det löper i hushållet.
Maten slipper jag däremot. Det sköter Conny *puh*

Min nyaste hobby är scrapbooking. Det innebär i stora drag att man dekorerar de fotografier man har genom att fästa dom på papper och dekorera med en massa fina material. Det är jätteroligt och dessutom något som är kul för barnen när dom blir äldre.

Vi bor i ett relativt nytt hus utanför Göteborg och årets stora projekt är trädgården. Massor finns att göra. Löpande information om det och annat som händer i familjen kan du läsa om i min blogg.

Även mina små pelargoner tar lite tid. Hittills i år har det varit rätt lugnt men det börjar bli dags igen för att komma igång. Sticklingar ska tas och förhoppningsvis kan jag sälja några. Och givetvis behålla några för vidare tillväxt. Mer om detta kan du läsa om på den separata Pelargon-fliken till vänster.

Nåja, kika runt lite på sidorna så hittar du förhoppningsvis något kul att läsa om.