Sidan om familjen Sidan om huset och trädgården Sidan om pelargonerna Länksidan Tillabaka till första sidan Conny's sida Lotta's sida Andrea's sida Jon's sida Släktsidan

 

 

Andrea

Jag är drygt 8½ år och mer än halva årskurs 2 är avklarad. Skolan går bra men det finns några stökiga där som gör att skolan inte alltid är så kul. Men eftersom jag numera har egen nyckel hem så brukar jag gå hem så fort skolan är slut. Det första jag gör när jag kommer hem är att äta mellanmål. Sen brukar jag vara online på MSN och prata med mina kompisar.

Något som jag tycker är väldigt roligt är att scrappa med mamma. Mamma ska hjälpa mig att fotografera det som jag skapat så att ni kan titta på det här.

Jag fortsätter att växa så att det knakar så att det får köpas kläder med jämna mellanrum. Men det är bara kul. Mamma älskar också att köpa kläder, men inte alltid att tvätta och sortera ut det som är för litet. Men hon tycker säkert att det är värt det. *hehe*

Jag tycker det är kul att läsa också och har redan läst ut flera böcker här hemma. Jag är dessutom bland de bästa i klassen när det gäller läsning. Men andra ämnen är också roliga.

Kom gärna igen för att läsa mer om vad som händer i mitt liv.